Augustijn_Oogzorg_Quickscan_hoofd

Quickscan ooglaseren i.s.m. Oogziekenhuis Focuskliniek

Als u nieuwsgierig bent naar ooglaseren, dan kan Augustijn Optiek & Optometrie in Oud-Beijerland wellicht iets voor u betekenen. Onze gratis quickscan is een laagdrempelige manier om meer informatie in te winnen en te laten onderzoeken of refractiechirurgie voor uw ogen tot de mogelijkheden behoort.

De quickscan is een snelle screening van uw ogen en vormt de eerste stap in het traject van een ooglaserbehandeling of lensimplantaten. Tijdens dit onderzoek onderzoeken we of refractiechirurgie voor uw ogen mogelijk is. De pupilgrootte, de dikte van het hoornvlies en de gezichtsscherpte worden hiervoor gecontroleerd. Mocht de uitkomst positief zijn en u wilt graag een behandeling laten uitvoeren, dan werken we hiervoor samen met Oogziekenhuis Focuskliniek. Zij zullen een vervolgonderzoek uitvoeren om te bepalen wat voor u de meest geschikte optie is en de eventuele operatie uitvoeren.

Wilt u vrijblijvend wat meer te weten komen over ooglaseren en lensimplantaten? Het team van Augustijn Optiek & Optometrie in Oud-Beijerland vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Quickscan bij Augustijn Optiek in Oud-Beijerland

Lees meer over de zorg voor uw ogen


Top