tab-afbeelding-augustijn-oogzorg

Optometrie en oogonderzoeken: prijzen en info

Bij Augustijn Optiek & Optometrie in Oud-Beijerland hebben we het tweede deel van onze naam niet voor niets toegevoegd. Wij hebben een gediplomeerd optometrist in huis die uw ogen net wat beter kan onderzoeken dan een opticien dat kan. We gaan graag wat dieper in op optometrie en de onderzoeken die we u kunnen bieden.

Optometrie

Een optometrist is speciaal opgeleid om een gezond oog van een afwijkend oog te kunnen onderscheiden. Wanneer u zelf het vermoeden heeft dat er iets aan de hand is of wanneer u doorverwezen wordt door uw huisarts, kunnen wij uw ogen onderzoeken op diverse oogaandoeningen. Glaucoom, staar, maculadegeneratie en afwijkingen door bijv. suikerziekte zijn enkele voorbeelden van afwijkingen die we op kunnen sporen en in de gaten kunnen houden. Wanneer verdere actie noodzakelijk is, kunnen we u spoedig doorverwijzen naar een oogarts. Daarnaast gebruiken we onze kennis ook om extra factoren mee te kunnen nemen in ons advies, zodat we echt de oplossing vinden die het best past bij uw ogen.

OVN en OCR

Wij zijn aangesloten bij de Optometristen Vereniging Nederland en het Optometristen Collectief Rijnmond. Bekijk ook het overzicht van de andere kwaliteitsorganisaties waarvan we lid zijn.

Prijzen en meer informatie

In onze onderzoeken steken we veel tijd. Hierdoor hebben ze echt een meerwaarde en kunnen we ze niet gratis aanbieden. In onderstaande pdf's vindt u informatie over de verschillende onderzoeken, inclusief de kosten voor het desbetreffende onderzoek. Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken, aarzel dan niet en neem contact op met Augustijn Optiek & Optometrie in Oud-Beijerland!

Folder Augustijn Ooggezondheidsonderzoek 2016
Folder Augustijn Oogsamenwerkingsonderzoek 2016
Folder Augustijn Kinderoogonderzoek 2016

Kom langs


Lees meer over de zorg voor uw oog


Top