Stepper brillen

Een woord dat vaak terugkomt als men Stepper brillen beschrijft, is comfort. Geheel terecht, want zelfs eigenschappen als geslacht en regio worden door Stepper meegenomen bij het bepalen van de perfecte pasvorm. Dat wil echter niet zeggen dat er over de stijl van de brillen niets te zeggen valt, want ook daar is helemaal niets mis mee!

Hans Stepper maakte ooit naam als maker van plastic brillen die hij in mallen goot, in plaats van ze te snijden uit acetaat. Zijn brillen waren hun tijd ver vooruit doordat ze er niet 'plat' uitzagen, maar het gezicht prachtig omlijstten. Toen in 1993 de opmars van metalen brillen kwam, werd Stepper echter gedwongen zijn horizon te verbreden. Gelukkig maar, want de titanium monturen die daarna van Stepper verschenen waren weer een grote stap vooruit. In de monturen is de kennis en het vakmanschap van Stepper terug te zien en ze zjn dan ook zowel in stilistisch als in praktisch opzicht nagenoeg perfect.

Bent u benieuwd naar het resultaat van jarenlange ervaring en optimaal comfort? Probeer eens een van onze Stepper brillen!

Naar de winkel


Top