tab-afbeelding-augustijn-merken

Onze brillen en zonnebrillen

Bij Augustijn Optiek & Optometrie in Oud-Beijerland heeft u een ruime keuze als u aan de bril of zonnebril gaat. Alle merken in het assortiment voldoen aan onze kwaliteitsstandaard, maar verschillen qua stijl en uitstraling. Hierdoor kunnen we u een brede keuze bieden aan modieuze en klassieke modellen of exemplaren die net wat afwijken van 'normaal'.

Brillen

Liefhebbers van kleurrijk moeten zeker onze brillen van Etnia Barcelona en Johann von Goisern eens bekijken. Mag het van u wat subtieler, dan zullen de monturen van LINDBERG, TITANflex en Stepper u wellicht aanspreken. Design vindt u terug in de brillen van Starck en J.F. Rey. Voor ieder wat wils!

Zonnebrillen

Van echte modetoppers als Modo en ICE Watch tot prachtige kwaliteitszonnebrillen van Vuarnet en Serengeti, met een zonnebril uit onze collectie zijn uw ogen beschermd op een modieus verantwoorde manier.

Alvast een voorproefje van onze topmerken? Lees dan hieronder meer over de verschillende merken uit onze collectie. Mocht u de brillen en zonnebrillen liever in het echt willen zien en passen, loop dan eens binnen bij Augustijn Optiek & Optometrie in Oud-Beijerland.

Kom langs
Top