Augustijn_Nachtlenzen_Dreamlite_hoofd

DreamLite: nachtlenzen voor scherp zicht overdag

Augustijn Optiek & Optometrie in Oud-Beijerland heeft een praktische oplossing voor wie de nadelen van contactlenzen zat is, geen bril wil dragen en ook nog niet toe is aan de stap om de ogen te laten laseren: nachtlenzen! Wij hebben de DreamLite nachtlenzen van Procornea.

Waarom 's nachts lenzen dragen?

Iedere contactlensdrager kan vertellen over de minder fijne kanten aan contactlenzen: vuiltjes in de ogen, droge/geïrriteerde ogen, het verliezen van een lens tijdens het zwemmen of een andere sportieve bezigheid... Brildragers zullen zich misschien minder herkennen in de vuiltjes en vermoeide ogen, maar des te meer in het feit dat ook een bril iets is om rekening mee te houden tijdens activiteiten. Een bal op de bril tijdens het voetballen kan erg onplezierig zijn! Zowel bril als lenzen zijn dan ook hulpmiddelen die we niet snel zouden dragen als we er niet van afhankelijk waren.  Zou het niet fijn zijn als u overdags niet afhankelijk bent? Dat kan met de nachtlenzen van DreamLite! De voordelen in het kort:

  • Overdag niet meer afhankelijk van bril/contactlenzen
  • Snelle gewenning
  • Het proces is volledig omkeerbaar
  • Een veilig alternatief voor een laserbehandeling

Hoe werken de nachtlenzen van DreamLite?

Terwijl u slaapt, draagt u de DreamLite lenzen. Deze vervormen uw hoornvlies op een gecontroleerde wijze en 'duwen' uw ogen in de ideale vorm. Na de eerste nacht is tweederde van de benodigde correctie uitgevoerd en binnen enkele dagen kunt u overdag zonder bril of contactlenzen scherp zien. Dit proces is omkeerbaar: stopt u met het dragen van de DreamLite lenzen, dan heeft u binnen enkele dagen uw oude bril of contactlenzen weer nodig. Al met al dus een veilig alternatief voor bijvoorbeeld een ooglaserbehandeling.

Voor wie is het geschikt?

Als u overdag niet afhankelijk wilt zijn van bril of contactlenzen en een minsterkte van maximaal -5 D heeft, zouden de DreamLite contactlenzen een ideale oplossing voor u kunnen zijn. Mochten de lenzen inderdaad geschikt zijn voor u, dan worden de lenzen speciaal voor u aangemeten.

Meer weten?

Bij Augustijn Optiek & Optometrie in Oud-Beijerland geven we u graag uitgebreidere informatie over de DreamLite nachtlenzen. Benieuwd of het iets voor u is? Kom langs!

Nachtlenzen van Dreamlite bij Augustijn Optiek in Oud-Beijerland


Top