tab-afbeelding-augustijn-contactlenzen

Contactlenzen voor alle situaties

Bij Augustijn Optiek & Optometrie in Oud-Beijerland hebben we een ruim assortiment contactlenzen om zoveel mogelijk mensen van een passende contactlens te kunnen voorzien. We hebben lenzen van o.a. Alcon, CooperVision, XtraLens en Procornea.

Door middel van een advies op maat, goede instructies en periodieke controles hopen we ervoor te kunnen zorgen dat we u niet alleen aan een passende contactlens kunnen helpen, maar dat u deze ook comfortabel kunt blijven dragen.

Op onze website kunt u al wat lezen over de diverse typen lenzen, maar het beste advies kunnen we u natuurlijk alleen geven in de winkel.

Vergeet de controles niet, ook bij online contactlenzen kopen

Met diverse voordelige online aanbieders van contactlenzen is het logisch dat u geneigd bent uw lenzen aan te schaffen via internet. Vaak wordt bij een online aanschaf echter de halfjaarlijkse controle vergeten. Hierdoor zien wij de ogen pas terug als er problemen zijn. Dit is jammer, want in sommigen gevallen is dit te laat. Uw persoonlijke omstandigheden, uw ogen en de techniek zijn aan verandering onderhevig, daarom is het belangrijk uw ogen eens in het halfjaar te laten controleren.

Niet bij ons gekocht? Toch controle!

Heeft u uw contactlenzen online of bij een andere optiekzaak gekocht? Ook dan staan onze specialisten voor u klaar. We zien het liefst gezonde ogen, dus schroom niet en maak een afspraak voor een lenscontrole. Graag tot ziens bij Augustijn Optiek & Optometrie in Oud-Beijerland!

Lees meer over onze contactlenzen:


Top