tab-afbeeldingen-augustijn-team

Ons team

Bij Augustijn Optiek & Optometrie in Oud-Beijerland werken we met een klein, gezellig team van specialisten. Voor wie benieuwd is naar de gezichten achter Augustijn, hier alvast een overzicht van onze medewerkers.Egbert-Jan Augustijn
Mede-eigenaar, opticien en contactlensspecialist

Richtte in 1979 Augustijn Optiek op aan de Beijershof te Oud-Beijerland. In november 1988 verhuisde hij met de winkel naar de Oost-Voorstraat te Oud-Beijerland. Binnen het bedrijf is hij opticien, contactlensspecialist en slijpt hij de glazen in de brillen. Dankzij zijn ambacht is elke bril van hoogstaande kwaliteit. Naast de optiek is Egbert-Jan ook een fervent golfer en sportvisser.
Robert-Jan Augustijn
Verkoopmedewerker

De zoon van Egbert-Jan Augustijn is sinds 2007 werkzaam binnen het bedrijf in de functie van verkoopmedewerker. Binnen het bedrijf volgde hij de cursus starten in de optiek.
Ilse Augustijn
Mede-eigenaar en optometrist

Is de oudste dochter van Egbert-Jan Augustijn en is sinds haar 14e al werkzaam binnen het bedrijf. Na haar studie Optometrie aan de hogeschool in Utrecht werd zij op 1 Januari 2000 mede-eigenaar van de optiekzaak. Ilse is steeds op zoek naar manieren om het bedrijf te laten groeien door de nieuwste technologie en marketing wegen te omarmen. In 2001 en 2002 ging zij voor stichting Eye Docters naar Mekong Vietnam om daar vrijwilligerswerk te doen met een team van oogartsen.Megan Klooster
Opticien en contactlensspecialist

Sinds 2005 is zij werkzaam binnen het bedrijf, wat begon als een snuffelstage is uiteindelijk uitgegroeid tot een vaste plek binnen het team. Na haar studie tot opticien volgde zij de opleiding tot contactlensspecialist. Geregeld neemt zij ook een stagiair onder haar hoede en sinds 2014 is zij bestuurslid bij de ANVC. In februari 2015 ging zij voor 2 weken naar Kenia om daar vrijwilligerswerk te doen voor de stichting Zienderogen. 


Nadine van Diggelen
Verkoopmedewerker

Is sinds begin 2012 werkzaam binnen het bedrijf.  Ze begon als stagiaire en werkt, sinds het behalen van haar diploma, inmiddels op vaste dagen als opticien. In 2015 is zij begonnen met de opleiding optometrie aan de Hogeschool van Utrecht om zo meer te leren over de gezondheid van het oog.
Jeffrey Kruithof
Opticien en contactlensspecialist

Is sinds de zomer van 2014 werkzaam in het bedrijf. Hij begon als stagiair en werkt inmiddels op vaste dagen als opticien. Hij is nu verder aan het studeren voor optometrie aan de Hogeschool van Utrecht.


Top