Shamir-Autograph-III-hoofd

Voor comfortabel zicht op alle afstanden: Shamir Autograph III

Met de brillenglazen van Shamir, de Autograph III, krijgt u een comfortabel zicht op alle afstanden. Deze multifocale brillenglazen zijn ontworpen voor dagelijks gebruik. Dankzij speciale technieken, zoals As-Worn Quadro™ en Eye-Point Technology III®, geniet u van een ongeëvenaard groot gezichtsveld met minimale vertekeningen in het zicht.

Geschikt voor ieder montuur

De multifocale brillenglazen worden 100% op maat gemaakt, de glazen zijn dus geschikt voor ieder montuur. Zelfs voor monturen met een afwijkende doorbuiging of unieke vorm zijn de Shamir Autograph III glazen geschikt. Zo krijgt u de perfecte combinatie van het juiste montuur met de beste brillenglazen. 

Voor een natuurlijke houding

Bij de Shamir Autograph III brillenglazen wordt gebruikgemaakt van een bijzonder ontwerpconcept, namelijk: Natural PostureTM. Dit zorgt ervoor dat u uw hoofd maar minimaal hoeft te kantelen of bijvoorbeeld een boek maar minimaal hoeft te verplaatsen om de tekst scherp in beeld te krijgen. Zo voorkomt u niet alleen een verkeerde houding, maar bent u ook verzekerd van meer comfort.

De Shamir Autograph III brillenglazen zijn perfect geschikt voor dagelijks gebruik, zowel binnen als buiten. Met deze multifocale brillenglazen ziet u op alle afstanden scherp en hoeft u zich nooit zorgen te maken over het comfort.

Meer weten?

Benieuwd of de Autograph III brillenglazen van Shamir ook voor u geschikt zijn? Kom langs bij Augustijn Optiek & Optometrie in Oud-Beijerland, onze opticien helpt u graag verder.

Shamir Autograph III brillenglazen


Top