shamir-urban-brillenglazen-hoofd1
shamir-urban-brillenglazen-hoofd2

Shamir Autograph Urban brillenglazen voor eenvoudige gewenning

Er is veel te kiezen als u voor het eerst een bril met leesdeel gaat aanschaffen. Speciaal voor u als beginnend multifocaal drager heeft Shamir een nieuw soort glazen ontwikkeld: de Autograph Urban. Door de soepele overgang tussen het leesdeel en het veraf kijken hoeft u veel minder lang te wennen. Kies ook voor een uitermate fijn kijkcomfort met Autograph Urban brillenglazen.

Niet alleen de soepele overgang, maar ook de minimale vertekeningen van Autograph Urban bij hoofdbewegingen zorgt ervoor dat u snel gewend bent aan de glazen. Bovendien zorgen de multifocale brillenglazen ervoor dat u snel en gemakkelijk kunt focussen. Het schakelen tussen korte en middellange afstanden was nog nooit zo eenvoudig. Een uniek brillenglas voor helder zicht, dat exact wordt afgesteld op uw ogen.

De Shamir Urban brillenglazen worden gemaakt met de intellicorridor technologie. Deze technologie maakt het mogelijk om te meten welke visuele reis het oog maakt over het brillenglas. Zo kan heel nauwkeurig de nadruk worden gelegd op specifieke punten in het glas en wordt uw kijkcomfort verhoogd.

Close-up

De Close-up technologie van Shamir is een extra optie die te gebruiken is bij o.a. de Shamir Urban brillenglazen. Deze technologie zorgt ervoor dat ook het leesgedeelte van de brillenglazen exact afgestemd kan worden. Zo ziet u niet alleen dichtbij en veraf scherp, maar is het focussen om goed te kunnen lezen ook heel eenvoudig.

Voordelen van de Shamir Urban brillenglazen:

  • Soepele overgang tussen de verschillende gebieden in het glas
  • Eenvoudige gewenning
  • Breed gezichtsveld
  • Gemakkelijk kunnen focussen

Gaat u voor het eerst een multifocale bril dragen? Dan is de kans groot dat uw voorkeur voor nieuwe brillenglazen uit gaat naar Shamir Autograph Urban. Wilt u meer weten over de brillenglazen van Shamir? In onze winkel staan wij u graag te woord.

Shamir Urban brillenglazen


Top