Shamir-glazen-actie-2de-paar-50-procent-V2

50% korting op het tweede paar Shamir brillenglazen

Het uitkiezen van uw nieuwe bril of zonnebril is een persoonlijk proces waarbij gezocht wordt naar het montuur en de brillenglazen die het beste bij u passen. Maar omdat die ene bril niet voor elke situatie de beste oplossing is, heeft Shamir nu een mooie aanbieding. Bij aankoop van Shamir brillenglazen ontvangt u nu namelijk 50% korting op het tweede paar glazen.*

Tweede paar brillenglazen met korting

Tijdens het sporten of wanneer u veelvoudig werkt achter de computer is het aan te raden om hier een speciale bril voor aan te schaffen. Een sportbril kan immers wel tegen een stootje, waar uw mooie montuur sneller kapot gaat. Daarnaast kan een beeldschermbril uw ogen beschermen tegen het blauwe licht van het beeldscherm.

Wanneer u nu langskomt in de winkel voor een paar Shamir brillenglazen, ontvangt u het tweede paar glazen met maar liefst 50% korting. Zo wordt het aanschaffen van een tweede bril niet alleen voordelig, maar zijn uw ogen ook in iedere situatie goed beschermd.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze actie of de brillenglazen van Shamir? Kom dan langs bij Augustijn Optiek & Optometrie in Oud-Beijerland. Onze opticien staat voor u klaar.

*Vraag naar de voorwaarden

Korting op tweede paar Shamir brillenglazen


Top