jfrey-hoof01
jfrey-hoof02
jfrey-hoof03
jfrey-hoof04
jfrey-hoof05
jfrey-hoof06

Kleur bekennen met de kinderbrillen van J.F.Rey

Het vooraanstaande merk J.F.Rey heeft een prachtige, kleurrijke collectie brillen voor kinderen en tieners ontworpen. De monturen vallen op door de originele designs, unieke patronen en het delicate kleurgebruik. Doordat de brillen zijn vervaardigd van hoogwaardig acetaat, is een uitstekende kwaliteit gewaarborgd.

Veelzijdige collectie kinderbrillen

De nieuwe collectie kinderbrillen van J.F.Rey biedt volop keuze voor kids en tieners in de leeftijd van 4 tot 16 jaar. Van strepen, ruitjes, polkadot, denim tot aan bijzondere verlopen en tinten in de meest vrolijke kleuren: voor ieder kind is er wel een passend montuur. De brillen zijn alles behalve kinderachtig en zouden zo in de volwassen collectie van het Franse merk kunnen zitten. Dankzij het gepatenteerde katoen-acetaat voelt een kinderbril van J.F.Rey zacht aan en is het bovendien slijtvast.

Laat u samen met uw zoon of dochter verrassen door de spannende en speelse collectie kinderbrillen van J.F.Rey. Wij van Augustijn Optiek & Optometrie in Oud-Beijerland geven graag advies!

jfrey-rechts


Top